آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
افرادی با بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی، کلیوی، آسم و دیابت
عضو انجمن علمی میکروبشناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمیتوانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل میشود برای کودکان هم تزریق کرد.
علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر میباشد.
لازم به ذکر است که تنها با تجویز و مشورت پزشک اقدام به خرید و استفاده از این داروها فرمایید.
علائم آنفلوآنزا شدیدتر از علائم سرماخوردگی است. سرماخوردگی معمولا عوارض چندانی ندارد، اما آنفلوآنزا میتواند مشکلات زیر را ایجاد کند:
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی
به لطف واکسیناسیون، از بیماریهای شدید و عوارض جلوگیری میشود. محافظت از واکسن بین آنفولانزا تا چند روز قابل سرایت است ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:
اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.
هنگام عطسه یا سرفه، دهان و بینی خود را بپوشانید. برای جلوگیری از آلوده شدن دستها، در دستمال کاغذی یا بخش داخلی آرنج خود سرفه یا عطسه کنید.
علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.
زندگی نباتی چیست؟ چه مدت طول میکشد؟ آیا درمان دارد؟ ۱۴۰۱-۱۰-۰۸